Tylypahkasta Tallinnaan

tallinnaanRowlingin kirjojen mukaan Hogwarts sijaitsee jossain päin Skotlantia. Eräässä kirjassa mainitaan, että Dufftown on lähellä. Jästit eivät voi löytää koulua sen lukuisten suojaavien loitsujen ja magian takia. He eivät näe koulua, vaikka osuisivat kohdalle. Vain raunioita ja useita varoituskylttejä.

Tylypahkan linna sijatsee suurilla tiluksilla, joihin kuuluu nurmikenttiä, kasvimaita, järvi ja laaja synkkä metsä, kasvihuoneita sekä muita rakennuksia. Myöskin täysimittainen huispauskenttä löytyy koulun mailta.

Koululla on myös Pöllötalo, jossa kaikki koulun ja opiskelijoiden pöllöt asustavat. Jotkut koulun huoneista ovat liikkuvaista sorttia ja vaihtavat paikkaa kuten myös suuri pääportaikkokin.

Noidat ja velhot eivät voi liikkua taikakeinoin koulun alueella, paitsi silloin kun rehtori poistaa estotaian. Sähkö ja sähkölaitteet eivät kuulu koulun varusteisiin, ja ne menisivätkin rikki koulun korkean taikatason vuoksi.

Katso kiva esittelyvideo Tallinnasta.

Radiot kuitenkin toimivat koululla, koska ne toimivat taialla.

Koululle pääsee Hogwarts Express-junalla ja myös laivalla suoraan järven pinnan läpi.

Edullisin matkakohde on aina Tallinna, joka on vain parin tunnin laivamatkan ja noin 60 km:n päässä Helsingistä. Sinäkin voit matkustaa Tallinnaan edullisesti. Tallinnaan pääsee päiväristeilylle, sekä yhden yön risteilylle tai myös hotellimatkoille yhdeksi tai useammaksi yöksi. Silloin voi viettää yön laivalla tai mennä vain lahden yli ripeästi parissa tunnissa.

Linkit: